
Sinirli "Yerinde Yemek Üretimi" yatirimi ve kadrosu ile çalisanlarina zengin çesitli ve yüksek kaliteli menüleri ekonomik sartlarla sunmak isteyen orta-büyük ölçekli isletmeler için Subasi`nin yarattigi esnek hizmet sistemini Bilecik, Eskisehir ve Bursa`da müsterilerinin hizmetine sunan tek yemek üreticisi yine Subasi`dir.
Bu benzersiz modelde, müsteri kurumunun tesisindeki mutfak Subasi tarafindan asgari ekipman ile donatilarak, uzman elemanlar esliginde yalnizca ocak ve firin "yemekleri üretilecek biçimde kurulur. Subasi kalite sistemi içinde sunulan yerinde yemek üretimi börekler, hamur, tatlilar, kebaplar, soguk yemekler ve salata çesitleri konusunda Subasi Merkez Mutfak`ta hazirlanan yüksek kaliteli ve lezzetli ürünleri ile desteklenir. Böylece müsteri ya da kurum, hepsi her gün kullanilmayan bu tür yemekler için özel ekipman, personel, tesis, yatirim ve isletme maliyetlerinden kurtarilmaktadir.