Sınırlı "Yerinde Yemek Üretimi" yatırımı ve kadrosu ile çalışanlarına zengin çeşitli ve yüksek kaliteli menüleri ekonomik şartlarla sunmak isteyen orta-büyük ölçekli işletmeler için Subaşı`nın yarattığı esnek hizmet sistemini Bilecik, Eskişehir ve Bursa`da müşterilerinin hizmetine sunan tek yemek üreticisi yine Subaşı`dır.
Bu benzersiz modelde, müşteri kurumunun tesisindeki mutfak Subaşı tarafından asgari ekipman ile donatılarak, uzman elemanlar eşliğinde yalnızca ocak ve fırın "yemekleri üretilecek biçimde kurulur. Subaşı kalite sistemi içinde sunulan yerinde yemek üretimi börekler, hamur, tatlılar, kebaplar, soğuk yemekler ve salata çeşitleri konusunda Subaşı Merkez Mutfak`ta hazırlanan yüksek kaliteli ve lezzetli ürünleri ile desteklenir. Böylece müşteri ya da kurum, hepsi her gün kullanılmayan bu tür yemekler için özel ekipman, personel, tesis, yatırım ve işletme maliyetlerinden kurtarılmaktadır.