Kurumsal yapımız hakkında
1984 yilinda besicilik ve üretim sirketi olarak, Bilecik`te kurulan Subasi Yemek Anonim Sirketi 1996 yilinda yemek üretimi de gerçeklestirmeye baslamis, deneyimli personeli ve teknik donanimi ile kisa sürede bölgenin lider üretim ve hizmet sirketlerinden biri haline gelmistir.
Subasi Hazir Yemek`in temel amaci, tarladan çatala gida güvenligi, kaliteli ve lezzetli yemek, güler yüzlü ve mükemmel hizmet, kosulsuz müsteri memnuniyeti ve profesyonel yönetim anlayisinin sürdürülmesidir.
Bu anlayis dogrultusunda ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gida Güvenligi Yönetim Sistemi, ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18000 Is Sagligi ve Güvenligi Yönetim Sistemi belgelerine sahip olan firmamiz toplu yemek sektöründe imkansiz gibi görünen bir ILK`i gerçeklestirerek 2013 yilinda PASTÖRIZE YEMEK ÜRETIM TESISI`ni kurmustur.
Firmamiz modern mutfaklarinda sagladigi hijyen kosullarinda asla taviz vermemekte, bugün yüzlerce firma ve binlerce çalisanin yemek ihtiyacini karsilamaktadir. Tasima usulü yemek hizmetinin yani sira firmalara "yerinde hizmet" imkani sunarak ihtiyaca özel çözümler üretmektedir. Üstelik bunlarla da sinirli kalmayip, çesitli organizasyonlara outside catering hizmeti veren bir marka haline gelmistir."